Background Image didn't load
Logo och.dk

signatur header

 

Aftaleforhold
Der findes tre forskellige tilslutningsformer til OCH systemet:

Direkte tilslutning
Giver adgang til det centrale OCH system, adgang til at importere og eksportere numre direkte via OCH systemet samt fortage gensalg. Porteringer kan overvåges via OCH Online, hvor der bl.a. kan bestilles statistikrapporter samt databasedumps. Med denne tilslutning kan operatøren således både sende og modtage transaktioner. Der vil endvidere være mulighed for gensalg af OCH ydelser (efter forudgående aftale med OCH).

Indirekte tilslutning
Giver ingen direkte adgang til det centrale OCH system og giver kun ret til at benytte OCH data via gensolgte ydelser fra en operatør med direkte opkobling. Der er mulighed for at bruge OCH online systemet og adgang til bestilling af statistikrapporter. Denne opkoblingsform anvendes typisk, når den interne clearing af transaktioner gennemføres af anden operatør.

Passiv tilslutning
Giver envejs-adgang til kun at modtage opdateringer fra OCH systemet,  og adgang til søgninger via OCH Online. Statistikrapporter kan ikke bestilles med denne adgang.

Tillægsaftale vedrørende gensalg af OCH ydelser
Giver kunde med direkte tilslutning ret til at gensælge OCH ydelser til øvrige nationale operatører, der har indgået aftale som kunde hos OCH med indirekte tilslutning.

Se aftalerne nedenfor.

Hvis du er Direkte operatør og du selv bygger din ICH (Internal Clearing House) skal du dokumentere at dit API virker. Se bilag 5 nedenfor for yderligere information.

Implementering af ny operatør i OCH systemet
OCH og den nye operatør varsler i samarbejde alle eksisterende operatører på OCH systemet iht. gældende regler p.t. senest 14 dage før idriftsættelsen.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående eller ønske om at indgå aftale er du velkommen til at kontakte OCH's administration, se kontaktinformation under "Kontakt os"

Direkte tilslutning

Indirekte tilslutning

Passiv tilslutning

Bilag 5